Analýza marketingového prostředí firmy Pek-sport, s.r.o. Praha - Mlynářová, Věra (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá realizací marketingu a obchodní činnosti u soukromé firmy Pek-Sport. Autorka analyzuje trh firmy, možnosti podniku, mikro- i makroprostředí. Uvádí i poslání firmy, její strategie a segmentace trhu, i to, jak uplatňuje marketingový mix.
Keywords: Marketing; Konkurence; Komunikace; veřejnost; Analýza