Potiskovatelnost tenkých tiskových papírů - Venclová, Hana (Univerzita Pardubice, 2005)
Hodnocení vlastností tenkých tiskových papírů a vhodnosti jejich potisku tiskovými technikami.
Keywords: tenké tiskové papíry; potiskované materiály; tiskové techniky