Osazení klimatizačních jednotek pro cestující na všechny typy tramvají v Dopravním podniku hl. m. Prahy, akciová společnost - Bureš, Adam (Univerzita Pardubice, 2021)
Tato diplomová práce se zaměřuje na možnosti k osazení klimatizací pro jednotlivé typy tramvajových vozidel provozovaných Dopravním podnikem hlavního města Prahy, akciová společnost. Zabývá se také analýzou současného stavu a následně navrhuje varianty jednotlivých řešení a náklady na realizaci. Tyto varianty jsou poté vyhodnoceny a zakončeny doporučeními k jednotlivým variantám.
Installation of air conditioning units for passengers on all types of trams in the JSC Prague Public Transit Company
Keywords: tramvaje; klimatizační jednotky; ventilace; vozový park; údržba; oprava; trams; air conditioning units; ventilation; fleet; maintenance; repair