Systém sociální pomoci v dané lokalitě - Balcarová, Klára (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce pojednává o systému sociální pomoci - zejména se zabývá problematikou integrace romské komunity v Pardubicích.
The system of the social welfare in the given locality
Keywords: sociální politika; sociální pomoc; sociální služby; sociální práce; sociální zabezpečení; romské komunity; Integrace; Pardubice