Regionální rezervační systém restaurací - Kulda, Jan (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato bakalářská práce se v teoretické části zabývá popisem tvorby webových aplikací, analýzou a porovnáním stávajících rezervačních systémů pro restaurace a podobné podniky. Po vzájemném srovnání rezervačních systémů se v praktické části zabývám implementací rezervačního systému pomocí skriptovacího jazyka PHP a relační databáze MySQL.
Regional restaurant reservation system
Keywords: Rezervační systém; restaurace; PHP; MySQL; reservation systems; restaurants