Podpora podnikatelského sektoru v České republice ze zdrojů Evropské unie - Složilová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce zpracovává problematiku programů Evropské unie na programovací období 2007 - 2013 a jejich možnosti využití pro podnikatelské prostředí v České republice. Pozornost je věnována zejména Operačnímu programu Podnikání a inovace a charakteristice jeho programů, cílů a především vzniklých prioritních os.
Support of entrepreneurial sector in the Czech Republic from Resources of European Union
Keywords: European Union; operational programs; programming period; Evropská Unie; Operační programy; programovací období