Vznik pracovního poměru a jeho ekonomické souvislosti v rámci podniku - Michnová, Kristina (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato práce analyzuje vznik pracovního poměru a související procesy u vybraného podniku, a to z právního i ekonomického hlediska. Je zaměřena na vznik pracovního poměru ve společnosti innogy Zákaznické služby s.r.o. a na základě zjištěných poznatků ukládá návrhy a doporučení na úpravu nedostatků.
Establishment of the employment relationship and its economic context within the company
Keywords: pracovní poměr; pracovní smlouva; zákoník práce; zaměstnanci; zaměstnavatelé; employment relationship; contract of empolyment; Labour Code; employees; employers