Marketingový systém řízení společnosti GCE Autogen, s.r.o. - Vávrová, Soňa (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá marketingovou analýzou současného stavu společnosti s ručením omezeným GCE Autogen. Teoretická část obsahuje vybrané definice marketingového řízení, praktická část se zabývá postavením firmy na trhu.
Marketing operation of company GCE Autogen
Keywords: Marketing; Marketingové řízení; SWOT analýza