Vliv anorganických pigmentů na oxypolymeračně zasychající nátěrové hmoty - Menc, Pavel (Univerzita Pardubice, 2009)
Tato diplomová práace se zabývá studiem vlivu anroganických pigmentů na oxypolymeračně zasychající nátěrové hmoty.
Effect inorganic pigments on oxidative crosslinking bindes
Keywords: oxidative drying binders; Inorganic Pigments; anorganické pigmenty; oxidačně zasychající pojiva