Vypracování edukačních materiálů FNHK pro pacientky podstupující uterovaginální brachyterapii - Bajerová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2018)
Ve své bakalářské práci na téma Vypracování edukačních materiálů FNHK pro pacientky podstupující uterovaginální brachyterapii se v teoretické části věnuji anatomii ženských pohlavních orgánů, karcinomu děložního hrdla, jeho diagnostikou a léčbou a edukací. V praktické části popisuji výsledky mého dotazníkového šetření.
Preparation of FNHK educational materials for patiens undergoing uterovaginal brachytherapy
Keywords: děložní čípek; brachyterapie; edukace; edukační materiál; cervix; brachytherapy; education; educational material