Databázová aplikace pro řízení vědeckých a příbuzných projektů - Klečanský, Pavel (Univerzita Pardubice, 2022)
Bakalářská práce se zabývá implementací webové aplikace pro řízení různých vědeckých a příbuzných projektů. V teoretické části práce popisuje technologie použité při vývoji serverové a klientské části, do větších detailů je v této části popsán ekosystém okolo Springu. Dále také práce představuje ostatní webové frameworky, které Java nabízí. Praktická část práce se zaobírá návrhem aplikace a poté popisem implementace klientské i serverové části. Součástí praktické části je také popis testování aplikace s představením následných výsledků. Výstupem práce je webová aplikace tvořená klientskou a serverovou částí, která bude umožňovat plnou správu projektů včetně správy jejich fází, členů, rozpočtu, úkolů, institucí apod.
Database application for managing scientific and similar projects
Keywords: databázová aplikace; Java; Spring Boot; Spring; Svelte; řízení projektů; PostgreSQL; database application; Java; Spring Boot; Spring; Svelte; project management; PostgreSQL