Komunikace ve veřejné správě (městský obvod Pardubice VII.) - Picková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá komunikací ve veřejné správě, konkrétně v Městském obvodě Pardubice VII. Výzkum porovnává názory veřejnosti s názory úřadu a zachycuje případné rozdíly.
Communication of public administration (the district Pardubice VII.)
Keywords: Komunikace; Komunikační strategie; veřejnost; městské úřady; veřejné mínění; veřejná správa