Řešené příklady pro ArcGIS Desktop - Berkovec, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato diplomová práce se zabývá dostupnými příklady pro výuku předmětů zaměřených na geografické informační systémy a vytvořením sbírky příkladů a ukázkových řešení pro předmět PAU. Příklady jsou zaměřeny na funkce a nástroje programu ArcGIS Desktop, které nejsou standardní náplní výuky na Univerzitě Pardubice. Tištěná práce je doplněna o CD se sbírkou příkladů a podkladová data.
Solved examples for ArcGIS Desktop
Keywords: ArcGIS Desktop; řešené příklady; GIS; síťové analýzy; ArcGIS Desktop; solved examples; GIS; network analysis