Život zachraňující úkony v podání příšlušníků JPO - Žampach, Petr (Univerzita Pardubice, 2022)
Práce se zabývá život zachraňujícími úkony poskytovanými příslušníky JPO. Teoretická část rozebírá strukturu a působnost JPO a kardiopulmonální resuscitací. Praktická část poté cílí na příslušníky JPO, jejich schopnosti a znalosti v problematice život zachraňujících úkonů.
Life-saving procedures provided by members of fire department
Keywords: hasiči; JPO; kardiopulmonální resuscitace; firemen; fire department; cardiopulmonary resuscation