Optimalizace životnosti vozidel MHD v DPmP, a.s. v návaznosti na růst nákladů spojených s údržbou - Doležalová, Daniela (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce obsahuje stanovení optimální doby životnosti vozidel MHD na základě analýzy vývoje nákladů údržby.
Keywords: Dopravní podnik města Pardubic; městská hromadná doprava; údržba vozidel; náklady údržby; životnost vozidel