Tištěné polem řízené tranzistory OFET - Kiko, Filip (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalárska práca je zameraná na rešerš využitia tlačových techník pre prípravu organických polom riadených tranzistorov (OFET). V teoretickej časti je opísaný princíp funkcie OFET, ďalej tlačové techniky, ich výhody a nevýhody, formulácie a vlastnosti funkčných vrstiev pre prípravu OFET. V praktickej časti je pomocou poloautomatického sieťotlačového stroja pripravený a vyhodnotený tranzistor.
Printed filed effect transistors OFET
Keywords: tlačená elektronika; organické poľom riadené tranzistory; OFET; printed electronics; organic field-effect transistors; OFET