Analýza úrovně spisové služby a její porovnání u Úřadu práce Pardubice a Dětského domova Holice - Pižlová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou spisové služby u původců Úřad práce Pardubice a Dětský domov Holice. Úplné shrnutí metod výkonu spisové služby stanovené legislativou České republiky. Zaměření na výkon spisové služby u vybraných původců a způsob vedení spisové služby. Součástí práce je analýza spisové služby a srovnání mezi oběma původci.
Analysis of the Level of Record Service and its Comparison in the Labour Office in Pardubice and Children Home in Holice
Keywords: Úřad práce Pardubice; Dětský domov Holice; legislativa ČR; spisová služba; archiv; The Labour Office in Pardubice; Holice Orphanage; the Czech legislation; file servise; archive