Marketing zakládání PC supermarketů - Holcmannová, Dita (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce je zaměřena ma marketing a na marketingový mix, který tvoří produkt, cena, distribuce, propagace a u služeb i lidé. Tento mix je v práci aplikován na supermarket s výpočetní technikou Computer City.
Marketing of establishing of PC supermarkets
Keywords: Marketing; Marketingový mix; výpočetní technika; PC