Problematika nezaměstnanosti osob starších padesáti let - Burešová, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2018)
Záměrem bakalářské práce bude analyzování nezaměstnanosti osob starších padesáti let v rámci vybrané oblasti. V teoretické části bakalářské práce budou popsány na základě odborné literatury základní pojmy z problematiky nezaměstnanosti a trh práce v České republice. Praktická část práce se bude věnovat dotazníkovému šetření ohledně nezaměstnanosti zvolené rizikové skupiny a bude provedeno následné vyhodnocení.
The issue of unemployment of persons over 50 years of age
Keywords: nezaměstnanost; trh práce; osoby starší padesáti let; rizikové skupiny; unemployment; labor market; persons over 50 years of age; risk groups