Následná péče o investory v Pardubicích a Hradci Králové - Pucandl, Jan (Univerzita Pardubice, 2009)
Tato bakalářská práce se věnuje analýze následné péče o investory (after care) v Pardubickém a Hradeckém regionu. Teoretická část definuje základní pojmy z oblasti přímých zahraničních investic a následné péče. Praktická část je pak zaměřena na konkrétní druhy AFC, které jsou v obou regionech využívány a na zhodnocení, kde je AFC využívána efektivněji.
After-care for investors in Pardubice and Hradec Králové region
Keywords: Investment; foreigen direct investments; Investment incentives; after care for investors; Investice; Přímé zahraniční investice; Investiční pobídky; následná péče o investory