Finanční analýza firmy SOSTAF s.r.o. - Zápotočná, Andrea (Univerzita Pardubice, 2011)
Diplomová práce zkoumá finanční analýzu stavební firmy SOSTAF s.r.o. Zabývá se významem a metodami finanční analýzy, charakteristikou firmy, její analýzou finanční stránky i zhodnocením a navržením možných opatření. Sledovaným obdobím jsou roky 2004 až 2010.
Financial analysis of SOSTAF company Ltd.
Keywords: finanční analýzy; metody; ukazatele; SOSTAF s.r.o; rozvaha; výkaz zisků a ztrát; financial analysis; methods; indexes; balance-sheet; statement of profits and losses