Investování do akcií z Dánska a Švédska - Korenková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2020)
Cílem bakalářské práce je investování, sestavování a následné vyhodnocení portfolií ze zvolených společností, které jsou obchodovány na burzách cenných papírů v Dánsku a Švédsku, u kterých je vypočítán výnos případně ztráta za zvolený časový interval. Závěrem práce je formulace doporučení pro investory.
Investing in Shares from Denmark and Sweden
Keywords: portfolio; akcie; investice; dividendy; portfolio; stocks; investments; dividends