Export výrobků od společnosti Veba do Velké Británie a Mali - Jirmanová, Petra (Univerzita Pardubice, 2012)
Bakalářská práce na téma "Export výrobků od společnosti Veba do Velké Británie a Mali" se zabývá komparací exportních podmínek do Velké Británie a Mali. Nejprve se zabývá pojmem mezinárodní obchod. Následně zkoumá společnost Veba, a.s., její postavení na zahraničním trhu včetně exportu do vybraných zemí.
Export of products from the company Veba to the United Kingdom and Mali
Keywords: mezinárodní obchod; export; exportní podmínky; komparace; akciová společnost Veba; international trade; export; export conditions; comparison; joint-stock company Veba