Kriegsroman von Erich Maria Remarque - Petrová, Libuše (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce je zaměřena na rozbor valečných románů Ericha Maria Remarqua.
Keywords: literatura; válečná literatura; Remarque, Erich Maria