Specific Learning Difficulties and Learning Foreign Languages - Votrubcová, Radka (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka v práci pojednává o dětech se specifickými poruchami učení a o hledání nejvhodnějších metod pro výuku cizího jazyka.
Specifické poruchy učení a učení cizích jazyků
Keywords: specifické poruchy učení; metody vyučování; cizí jazyky