Marketing lázeňského cestovního ruchu - Semencová, Petra (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce je věnována marketingu lázeňského cestovního ruchu. Práce pojednává o vývoji a současné situaci lázeňského cestovního ruchu, zaměřuje se na využívání marketingu v lázeňství a jeho rozbor v určitém podniku.
Spa tourism marketing
Keywords: marketing; lázeňství; lázeňský cestovní ruch; termální lázně Velké Losiny; marketing; spa industry; spa tourism; Thermal Spa VelkéLosiny