Vývoj logistického řízení v podnicích chemického průmyslu - Jeřábková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2003)
V teoretické části je zdůrazněn základní předpoklad logisticky řízeného podniku, a to přechod od funkčního k procesnímu managemnetu. Další část je zaměřena na organizační podporu logistického řízení podniku. Praktickou část práce tvoří výzkum organizačního uspodářání podniků z pohledu logistického řízení.
Trend of the logistic management in chemical industry firms
Keywords: podniky; Logistika; chemický průmysl