Propagace turistických možností regionu Velkobílovicka - Michalicová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2012)
Bakalářská práce je zaměřena na propagaci turistických možností regionu Velkobílovicka. Cílem práce je analyzovat současný stav propagace a navrhnout zlepšení nebo rozšíření této propagace. Práce je rozdělena na dvě hlavní části. Teoretická část se zabývá obecnými principy marketingu v cestovním ruchu a charakteristikou Velkobílovicka. Druhá část analyzuje současný stav propagace tohoto regionu a navrhuje její zlepšení.
Promotion of opportunities for tourists in the region of Velké Bílovice
Keywords: propagace; cestovní ruch; destinace; Velké Bílovice; promotion; tourism; destination