Analýza opotřebení motorových olejů s využitím tribodiagnostiky - Thomas, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce se zabývá tribotechnickou diagnostikou opotřebení motorových olejů.
Exploitation of tribodiagnostics for analysis of motor oils wear
Keywords: tribotechnická diagnostika; motorové oleje; tribologie; opotřebení; viskozita; fyzikálně chemické vlastnosti; Analýza