Hybridní fotopolymerace glycidylmethakrylátu - Knobloch, Josef (Univerzita Pardubice, 2003)
Sledování procesu vytvrzování směsi glycidylmethakrylátu s radikálovými a kationtovými iniciátory pomocí FTIR technikou vnitřního odrazu ATR.
Hybrid photopolymeration of glycidyl methacrylate
Keywords: Fourierova transformace infračervených spekter; fotopolymerace; glycidylmethakrylát