Public relations v neziskové organizaci - Kubiczková, Ingrid (Univerzita Pardubice, 1996)
V této práci je navrženo využití public relations pro neziskové organizace, speciálně pro AIESEC.
Public relations in the nonprofit organization
Keywords: public relations; neziskové organizace; propagace; nonprofit organizations; propagation