Konstrukční návrh a výpočet systému spouště pro perkusní kladivo - Pokorný, František (Univerzita Pardubice, 2015)
Diplomová práce je zaměřena na konstrukční návrh systému spouště perkusního kladiva. Konstrukční návrh je zpracován včetně výkresové dokumentace a výpočtů pevnosti a únavy. Jednotlivé součásti jsou dimenzovány podle předpisů technických norem na základě analytických vztahů a metody konečných prvků.
Design and calculation of the trigger system for percussive hammer
Keywords: design; construction; percussive hammer; trigger; návrh; konstrukce; perkusní kladivo; spoušť