Konkurenceschopnost podniku JECH CZ, s.r.o. - Jirásková, Renata (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce pojednává o konkurenceschopnosti podniku JECH CZ, s.r.o. Teoretická část obsahuje definice základních pojmů a popis vybraných metod se zaměřením na metody použité v praktické části. Praktická část obsahuje charakteristiku společnosti JECH CZ, s.r.o. a aplikaci finanční analýzy a benchmarkingu pro hodnocení konkurenceschopnosti tohoto podniku.
Competitiveness of the company JECH CZ, s.r.o.
Keywords: JECH CZ, s.r.o; benchmarking; finanční analýza; konkurenceschopnost; podniky; konkurence; benchmarking; financial analysis; competitiveness; companies; competition