Moderní prostředky pro zabezpečení počítačových sítí proti vnějším útokům - Konrád, Jan (Univerzita Pardubice, 2024)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou moderních prostředků pro zabezpečení počítačových sítí proti vnějším útokům. Práce řeší bezpečnost v oblasti informatiky, možné kybernetické útoky a protiopatření. V závěru práce je popsána tvorba studijních materiálů.
Modern means for securing computer networks against external attacks
Keywords: zabezpečení; sociální inženýrství; firewall; VPN; antivirus; studijní materiály; security; social engineering; firewall; VPN; antivirus; study materials