Návrh vzorku umělého kolejového obvodu - Martinek, Jan (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá návrhem vzorku umělého kolejového obvodu, použitelného pro ověření provozních stavů a havarijního stavu v laboratorních podmínkách.
Design a pattern of a model track circuit
Keywords: železniční doprava; zabezpečovací technika; kolejové obvody