Kalendář akcí a rezervace techniky HZS ČR - Kaláb, Josef (Univerzita Pardubice, 2010)
V teoretické části je popsána historie a vlastnosti databázového systému MySQL včetně vysvětlení základních příkazů. Dále je popsán vznik skriptovacího jazyka PHP, základní datové typy a základy programování v PHP. Výše uvedené technologie jsem využil při tvorbě aplikace, která si vzala za úkol vytvořit program kalendář akcí a rezervace techniky HZS ČR.
Event calendar and technology reservation HZS
Keywords: MySQL; PHP; CSS; Rezervace; HZS; Kalendář; Reservation; Calendar