Výskyt plazmakoaguláza-pozitivních stafylokoků v klinickém materiálu ze psů a jejich citlivost na antibiotika - Nádvorníková, Renata (Univerzita Pardubice, 2000)
Je studována frekvence výskytu jednotlivývh druhů plazmakoaguáza-pozitivních stafylokoků v klinickém materiálu ze psů sledováním jejich vlastností a stanovením citlivosti na vybraná antibiotika.
Species distribution of coagulase-positive staphylococci isolated from dogs and their susceptibility to antibiotics
Keywords: stafylokoky; Staphylococcus sp.; psi; biochemické procesy; citlivost na antibiotika