Vnitří a vnější vlivy migrace v České republice - Kudrnovská, Lýdie (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka v práci popisuje a hodnotí vývoj a příčiny stěhování obyvatel v České republice.
Inside and outside influence for interior migration in Czech republic
Keywords: demografie; Česká Republika; Migrace; stěhování