Úloha a význam Internetu pro rozvoj služeb na trhu práce - Malý, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 2006)
Tato práce se zabývá uplatněním Internetu na trhu práce, jako média pro hledání a nabízení pracovních příležitostí. Dále je zde provedeno srovnání internetových stránek významných pracovních agentur a internetových tržišť práce.
The role and the meaning of the internet for the develop of service on employment market
Keywords: Internet; pracovní agentury; vyhledávací služby; Úřady práce; webové stránky