Návrh a posouzení technologických opatření pro provozování drážní dopravy potencionálním externím dopravcem na regionální železniční dráze Svitavy - Žďárec u Skutče - Král, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2004)
Stručná charakteristika mikroregionu města Poličky.Výpočet a sestavení taktového grafikonu vlakové dopravy na trati Svitavy - Žďárec u Skutče. Návrh stavebně rekonstrukčních a provozně organizačních opatření. Analýza současného stavu vzdělávání pracovníků a návrh personální strategie potencionálního externího dopravce.
The project and assessment of the technological measures for conducting the rail transport by a potential external transporter on the regional rail network Svitavy - Žďárec u Skutče
Keywords: regionální doprava; železniční tratě; externí dopravce; Dopravní obslužnost; Grafikon vlakové dopravy