Návrh sanačního průjezdu žst. Pardubice hl. n. - Vejnar, Jiří (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce pojednává o návrhu sanačního průjezdu žst. Pardubice hl. n. včetně železničního svršku a spodku. Modernizace zahrnuje navržení průjezdových kolejí na rychlost do 160km.h. V rámci řešení je navržena i rekonstrukce obou zhlaví s ohledem na zapojení tratí Pardubice hl. n. - Pardubice - Rosice n. Labem a Pardubice hl. n. - Chrudim.
The design of maintenance passage through the railway station Pardubice - main station