Lepení interiérových dílů autobusů - SOR Libchavy - Jirák, Jan (Univerzita Pardubice, 2013)
Obsahem diplomové práce je vyzkoušení lepidla bez rozpouštědel na lepení interiérových dílů u autobusů SOR Libchavy. Dále najít vhodné lepidlo pro lepení izolací autobusů. V praktické části jsou adhezní testy lepidel a odlupové zkoušky čalounění a podlahovin z nosných materiálů. Ekonomické porovnání stávajícího a nového lepidla bez rozpouštědel.
Adhesive bonding of interior parts of buses - SOR Libchavy
Keywords: vzorky; adheze; lepené spoje; interiérové díly; testing sample; adhesion; glue joints; interior parts