Problematika vícenásobného zdanění - Kiesswetterová, Hana (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá vznikem, vývojem a analýzou dvojího či vícenásobného zdanění. Vysvětluje související pojmy a analyzuje způsoby, jak je možné tomuto problému zabránit.
Dilemma of multiple taxation
Keywords: Daně; daňová soustava; daň z příjmů; dividendy; dvojí zdanění; fúze; mezinárodní smlouvy