Ekonomické a sociální dopady respiračních onemocnění na podnik - Brylko, Viktoriia (Univerzita Pardubice, 2024)
Cílem této práce bylo zkoumat vliv respiračních onemocnění, zejména COVID-19, na podniky. Dále jsem hodnotila, jak nemoc ovlivnila začátek, průběh a konec pandemie na základě odpovědí z dotazníku. Dalším cílem bylo sestavit a vyhodnotit dotazník, který zahrnoval opatření, jež se v průběhu nemoci ukázala jako účinná, a formulovat doporučení pro podniky. V teoretické části práce popíšu ekonomické a související teorie týkající se pandemie. V praktické části budu analyzovat odpovědi z dotazníku a prezentovat je pomocí grafů a tabulek. V poslední části práce zformuluji doporučení pro řešení pandemie na základě mé analýzy.
The economic and social impact of respiratory diseases on business
Keywords: COVID-19; pandemie; analýza; hodnocení; identifikace; COVID-19; pandemic; analysis; evaluation; identification