Textbook evaluation - Slavíková, Hana (Univerzita Pardubice, 2000)
Učebnice je základním materiálem sloužícím k realizaci stanoveného cíle prostřednictvím svého obsahu a metodického pojetí. Proto je velice důležité vybrat vhodnou učebnici, a to nejen podle potřeb žáka, ale i učitele.
Hodnocení učebnic
Keywords: anglický jazyk; vyučování; žáci; učitelé; učebnice