Teorie, praxe a metafyzika u Kanta - Sikora, Ondřej (Slovenská akadémia vied, 2016)
Příspěvek se zabývá vztahem mezi teoretickou a praktickou racionalitou v rámci projektu praktické metafyziky, který je rozvíjen v Kantově filosofii.
Theoretical, practical rationality and practical metaphysics in Kant's philosophy
Keywords: teorie; paxe; metafyzika; Metaphysics; theory; practice