Analýza výskytu a vlastností ušního mazu - Macnerová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2006)
Studium závislostí Arnoldova reflexu na vybraných proměnných. Separace lipidů z ušního mazu a krevního séra metodou tenkovrstvé chromatografie.
Analysis of incidence and characteristics of ear wax
Keywords: Lipidy; tenkovrstvá chromatografie; statistické zpracování; experimentální data