Organizace přepravy u České pošty, s.p., odštěpný závod Východní Čechy - Suchánková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2002)
Analýza současného stavu obsluhy pošt ve východních Čechách, návrh tras poštovních kurzů místních účelových sítí v návaznosti na změny v oblastní přepravní síti, celkové základní ekonomické hodnocení.
Keywords: Česká pošta s.p.; poštovní přeprava; východní Čechy