Fenomén dobrých a špatných adres v Pardubicích - Vlček, Petr (Univerzita Pardubice, 2015)
Ve své bakalářské práci se zaměřuji na otázku preferencí obyvatel Pardubic, co se bydlení týče. Popisuji, ve kterých lokalitách lidé bydlet chtějí a ve kterých naopak žít nechtějí. Dále se seznámíme s důvody, kvůli kterým lidé dané lokality preferují. V práci je zahrnuta teorie, samotný výzkum a rozhovory s lidmi v ulicích Pardubic.
Phenomenon of good and bad addresses in Pardubice
Keywords: location; Pardubice; housing; address; residents; lokality; bydlení; adresy; obyvatelé