Slavnost 19. dne v pražské Bahá´í komunitě - Plšková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce se zabývá popisem a analýzou Slavnosti 19. dne. Jedná se o jeden z mála společenských rituálů Bahá´í víry. Práce je založena na terénním výzkumu, který byl proveden v pražské Bahá´í komunitě.
The Nineteen-Day Feast in the Prague Bahá´í community
Keywords: Slavnost 19. dne; Bahá´í víra; rituály; antropologie; The Nineteen-Day Feast; Bahá´í Faith; rituals; anthropology